Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip (Mod) 1.1.3

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Mod

Features and Screenshots Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Game for Android

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip screenshots 2

Votes: 33 | Rating:

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Total Downloads: 50,000+

 • 0/5
 • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Download Apk + Mod version for android: Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.

Game Title : Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip
Version  :
Category : EducationalEducation
MOD Added Date :

Mod Features:

Since this actioned packed sport is too costly to buy items, downloading mod apk will be the perfect solution. So get it from our website (apkdry.com) with the following things.

 1. Unlimited Gems.
 2. Infinite Money/Coins.
 3. All Strings Unlocked.
 4. Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Pro version.

Whats new?

 • Bug Fix
 • Some New Features
 • New Version Updated
 • Download links working Very Fast

Download Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip (MOD, Unlimited Money) for android

Download Size : 61MB | Requirements : Android 4.4+

 • Direct Download, No login, No virus

Download APK MOD from secure server

Install Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip From Google Play

Post Comment